GamMol vzw
Cataract. Help een kind.
Help een kind
Contacteer GamMol Volgend project Concert 22 11 Palmares Wat is GamMol Help een kind Cataract Concert 22 11
2012

Daru Bussumbala en een afgelegen deel van Sanyang hebben nu volop water. Ongeveer 150000 mensen genieten nu van zuiver GamMol water, dat wij ginds brengen met jullie steun.

            De dorpen Kunkujang en Mamuda staan nu bij op de lijst. Beide dorpen hebben nu volop drinkwater. Onze 2011 missie is weer helemaal geslaagd. Onze teller nadert nu 132.000 mensen, nog 120.000 te gaan voor 2015... We willen en zullen
het halen !!!
Wat is GamMol Nieuwtjes Volgend project Contacteer GamMol 2003
 GamMol bouwt een overdekte vismarkt in het vissersdorp Sanyang. Onder deze solide construktie drijven de inwoners hun handeltje. Tevens brengen wij een volle vrachtwagen  medisch materiaal naar het dispensarium van Serekunda.
2004 2005 2006 2007
 Wij brengen een volle container hulp-goederen naar Gambia. Op de speelplaats van de bewaarschool in Sanyang plaatsen wij verschillende speeltuigen en renoveren wij het keukengebouw. GamMol koopt een stuk grond in het dorp Abuko.
 GamMol bouwt haar eigen school in Abuko. Een gebouw met vier klaslokalen, een bureel en een overdekte galerij wordt in een paar weken tijd gebruiksklaar achtergelaten.
Wij bouwen tevens een drinkwater station in Sanyang.
               GamMol bouwt een tweede schooltje, deze keer in Bakoteh. Onze ploeg levert weer fantastisch werk, en bij het vertrek is de school volledig in gebruik. Wij installeren tevens een volledige tandarts praktijk, die momenteel twee-maal per week bezocht wordt door een gediplomeerde tandarts.
Concert 22 11 2008
                    GamMol voorziet de mensen van Abuko van drinkbaar water, voor de helft van het dorp (10000) mensen is dit probleem nu voor goed opgelost ! De andere helft van het dorp is voor volgend jaar. Kostprijs van dit project 30000 Euro of 3 Euro per persoon, een peulschil toch ?
2009
          GamMol voorziet “de beach” van Sanyang van elektriciteit en levert vanuit een nieuwe boorput fris drinkwater aan de mensen in dit gebied. Een gemeenschap van  een duizendtal mensen is gelukkig. Wij starten tevens een programma waarbinnen wij bestaande handpompen herstellen..
2010
            Weer  krijgt GamMol het klaar, deze keer in twee verschillende dorpen, Abuko fase II en Sambuyang. Beide dorpen beschikken nu op een duurzame wijze over zuiver drinkwater. Onze “teller” staat nu op 102.000 mensen, nog 150.000 te gaan voor 2015.
                   GamMol bouwt zijn eigen hoofdkwartier in Sanyang. Wij beschikken momenteel over ons eigen bureel, een magazijn, en een plaats die wij willen uitbouwen tot lokaal postkantoor.
Tegelijk hebben wij een verblijfplaats voor onze eigen mensen, zodanig dat wij onze verblijfskosten ernstig kunnen drukken.
2011

Daru Bussumbala werkt nu op zonneenrgie, en de dorpjes Dimbaya en Labakoreh hebben volop  veilig en zuiver drinkwater. De teller staat nu op 170000 mensen !!

2013